Jumaat, 16 April 2010

Wall Sticker Toilet


mase aku jln2 kat kluang mall ngan fara aku da terjumpe ngan wall sticker yg comel2..
aku pon try membelinye seminggu kemudian (sebab time aku g ngan fara tu stok yang aku nak xde lg.. so tuan kedai suruh dtg minggu depan)
sebab aku xla pandai sangat decor rumah ngan wall sticker jadik aku pon try kat toilet dulu..
dan
aku da menyiapkan sticker paper untuk bilik air rumah aku~~.. ni la hasilnye
(aku tangkap dinding sebelah je)
beskal tu cam da silap sket la tapi tetap nampak cantik dimata aku wahaha..
pasni aku nak try kat bilik tido lak..

0 ulasan: