Sabtu, 17 April 2010

Mengemas Yang X Kemas2

arini aku memang da plan nak mengemas dapur rumah aku.. dalam kepala otak da merangka macam2 design untuk menampak kan dapur aku yang sangat kemas tu menjadi lebih kemas..
dapur rumah aku xmacam dapur rumah orang lain.. sebab ruang dapur rumah aku tu agak besar telah menjadikan ia ruang untuk meletakkan 'junk'.. lgpon mcm2 ade kat dapur tu.. bukan stakat dining set je tp ade katil, set sofa 3+1+1+1 meja jepun untuk 10 orang duduk, almari baju, 2 kabinet pasang siap 1 kat dapur tgh 1 kat dapur blakang, 2 stove, 2 mesin basuh,tv, almari pingan dan bla bla bla bla.. jgn xpercaya sauna pon ade kat dapur umah aku tu.. bukan sauna kain tp sauna kayu yang besar tu =.=!!!!
aku naik pening pk mane nak letak sume barang2 tu.. boleh buat 1 lagi rumah kat sebelah rumah aku lengkap dengan perabot skali. gile betul... kalau ikut akak aku yang mengemas sure sume die campak kat tempat buang sampah.. tp sebaik abah aku da bgtau die nak sume brg tu untuk rumah yang die sewa untuk stokis baru die.. tp die ckp tu sebulan yang lepas.. smpai rini tetap xangkut2 barang2 tu...
(kalau ikutkan ati aku nak je sewakan lori untuk abah angkut barang2 tu.. tp kang kecik plak ati orang tua tu.. aku pon xpaham nape.. mungkin sebab die orang tua.. nanti aku da tua aku tau la kot perasaan tu)

0 ulasan: