Jumaat, 4 Mac 2011

Gatal Tangan Nak Letak Nuffnang

aku slalu gak berblog walking ni.. lagi2 tgk brg2 sell on9..MySpace yela semenjak jadi suri rumah sepenuh masa ni mmg da xtau nak buat ape selain duk depan pc main game dan blog walking.. dari dulu lagi aku tgk most of blog ade nuffnang ni.. byk kali gak click kat adv tp lepas masuk new tab aku da xtau nak buat ape.. :sengal:MySpace
honestly xde sape bgtau aku dengan lebih lanjut pekebende nuffnang ni & setiap click tu bape sen yg kite dapat.. (agak2 aku sama cam youthsay gak kot).. anyway setelah agak lame berpikir2 aku pon gatal tangan nak letak nuffnang kat blog aku.. letak jela mane tau ade side income.. blog aku ni bukannye cantik sangat pon.. traffic pon xla jammed cam blog milosuam.. so ade sape2 yang bole beri tunjuk ajar dan penerangan tentang nuffnang adv ni? MySpace:tanya kepada diri sendiri: (mcm la ade org singgah kat blog ni untuk leave comment)MySpace

4 ulasan:

maiyah berkata...

assalam..
pegi le kat nuffnang sign up.. pas tu klik bhgn blog manager, msukkan blog name dan blog url.. nnti isi dlu blogger survey.. dah setel bleh copy paste code utk letak kat sidebar.. slmt mncuba

maiyah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
maiyah berkata...

lupa lak pas isi blogger survey.. kat blog manager tu klik le kat http://www.nuffnang.com.my/blogger/add-ads tu utk bik kod

deezanne berkata...

da tambah adv tu.. actually kalau kite lawat blog org lain n click kat adv tu masuk kat new window.. then kene buat ape2 x? ke just view je?