Sabtu, 19 Mac 2011

Gatal Tangan Tukar Template Blog

dek kerna gatal sangat tangan ni aku telah menukar blogskin aku..
MySpace
lagipon rase cam da lame je x tuka.. and terasa nak tuka ke 3 column punye
tp yang xbestnye xleh nak letak gamba kesayangan aku (previous header me n my hubby)
MySpace
tapi yang bestnye leh sorok shoutbox and aku tukar cbox ke shoutbox.. hmm.. still kene blaja cane nak letak smiley yg comel2 ke shoutbox tu.. nnt aku surf lagi cara2 memberatkan lagik blog aku wakakakaka...
MySpace
pas beberapa kali edit html and tambah gadget2 and widget2 yang aku suka stakat ni aku berpuas ati sket la ngan hasil kerja aku seharian ngadap pc..
MySpace
so kengkawan jangan x jumpe carik lak shoutbox aku yg da kene sorok tu.. nnt x dpt aku nak balas kunjungan

2 ulasan:

Syuxer Melankolia berkata...

i dah follow u,blog awk cantik dan comel :)..follow la blog saya..sama2 eratkan silaturrahim sesama saudara islam

Mayana berkata...

jgn berat sgt blog dik nanti lambat loading,akak dulu suka tukar template la ni malas dh cuma tuka kat background -->Template Designer pilihlah nk theme ape,sebab tk pandai nk bermain dgn coding html..thanks follow if akak ada buat GA.Lucky Draw n Contest nanti joint k...selamat berkenalan...akak selalu bw tgok berdasarkan komen gitu...dh tk larat nk bw byk2...