Khamis, 24 Mac 2011

Da Pikir Nak G Honeymoon Mana?

banyak jemputan kahwin aku terima dari kawan2 sekolah dulu.. masing2 da nak tamatkan zaman bujang. baru2 ni jugak kakak aku kawen.. mau seminggu jugak aku berehat kepenatan mengemas rumah dan dewan.. tu yang paling susah skali sebab rumah nak kene kemas dewan pon same.. same je waktu kawen aku dulu.. ahli keluarge paling sibuk dan penat termasuk sanak saudara terdekat tu pon 2 kerat jela.. ape boleh buat jiran2 xramai sangat, sanak saudara pulak semua duduk jauh2, takkan nak minta tolong mereka yang kepenatan datang jauh2 untung rewang.. abah aku pon satu.. kitorang adik beradik da cadang nak buat catering je.. xla penat sgt.. tapi orang tua tu xmau.. xmeriah katenye.. (yela tu.. die bukan buat ape pon.. duduk salam tetamu je)
BestFreeDesign.Com border=


tetibe je teringat waktu aku g honeymoon dulu2.. tu pon sebab akak aku merungut die g honeymoon kat cherating xbole nak jalan2 sebab hujan sepanjang ari.. ok la tu.. pengantin mmg duk dalam bilik je... tapi dulu aku honeymoon kat Puteri Bayu Resort Pulau Pangkor.. pakej honeymoon die mmg best la.. x mahal pon.. aku rase sekarang ni pon pakej die masih same.. nanti aku google cari pakej die n letak kat sini (da macam promoter agen pelancongan pulak)
BestFreeDesign.Com border=


Pakej Bulan Madu
RM699
nett setiap pasangan
Pakej termasuk:
  • Upacara sambutan tradisional Melayu
  • Pengangkutan feri pergi/balik
  • Penginapan 3 Hari 2 Malam di Honeymoon Suite
  • 2 x Sarapan Pagi
  • Sunset Cruise
  • 1 x Romantic Candle Light Dinner (Hari Kedua)
  • Fruit Basket
  • Hadiah Percuma


ada banyak jugak tempat2 menarik yang boleh korang lawat masa kat pulau pangkor tu.. untuk couple yang baru kawen tu sewa ja motor rm30 sehari kalau x silap, untuk makan jangan risau.. banyak kedai2 makan kat luar resort yang sedap2.. makan kat resort pon masih murah.. pada aku and hubby x rugi kitorang g pulau pangkor untuk honeymoon.. banyak jugak buah tangan yang boleh dibeli dengan harga yang murah amat huhu (betol2 promosi pulau pangkor ni) pas abes pantang aku n hubby bercadang nak g lagi pangkor or mungkin juga ke sabah.. tapi hope pada kawan2 yang pening x tau mane tempat best nak tuju untuk aniversary or honeymoon.. siwyes this one of d best place can i suggest... pulau indah pada harga berpatutan..

BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=BestFreeDesign.Com border=

3 ulasan:

Betta sp berkata...

nanti nak p honeymoon ngan Lulu (yg kuat tido) :)

♥mizrEd♥ berkata...

bestnye :) thanks for bwalking. follow u! :)

mohd azhar almarbawi berkata...

best2....