Isnin, 25 Oktober 2010

Mereka Sudah Mula Meniaga

****************************
ish.. ish.. aku yang plan berbulan2 akhirnya mereka start dulu..
hahahaha mereka ialah kawan2 dan kakak aku la...
tahniah la kepada mereka ini.. hope jualan mereka dapat sambutan hangat..
jangan la hangat2 tahi ayam je.. (menujukan ke diri sendiri ni..)
akak aku da start ngan jualan pinggan mangkuk jenama giacomo and mcm2 jenama lagi la..
tapi highlight kat giacomo sebab barang antara yg paling berkualiti dan mahal T__T aku pikir 18x nak membelinye..
tapi baru2 ni giacomo buat sales raya sampai end year.. sangat la murah..
aku pon nak beli mangkuk cocktail ngan cawan die skali..
ingat nak beli goblet tapi za ckp die da bli hm...
nnt suruh mandak beli la 24 biji goblet baru rm80.. boleh pinjam time nak buat kenduri..
skrg kitorang tgh cari tray chafing dish untuk buffet..
beli dalam 2 tray 1 keluarga (3 keluarga: aku, mandak ngan maksu) so dapat la 6 tray total
nak buat kenduri pape senang.. xyah la nak pinjam2 jiran mandak lagi...
faiz lak da start online bisness jual perfume..
bukan 1 drop perfume tp original branded perfume (duty free)
murah sket la dari harga pasaran...
hope bisness die maju segera sebab next year mmg brg2 camni gov. da kasi duty free..
so mmg kompom mura la next year...

0 ulasan: