Khamis, 14 April 2011

Lelong Abes Plushies n Teddy Bear

________________________________________
Lelong lagi dan lagi..
Kepada blogger yang nak buat contest kat blog tu and tercari2 hadiah ape yang menarik nak kasi kat paticipants.. mungkin korang bole try bg plushies n teddy bear. Betul2 harga runtuh ni.. memang x jumpe kat mana2 tempat/kedai/gerai plushies harga semurah ni.. ni sume barang baru bukan pre-loved, barang sangat berkualiti, bulu sangat lembut.. x rugi beli dan pasti puas hati..

(semua harga tidak termasuk kos pos, kos pos E-Parcel +RM7.50 untuk Bear besar, +RM5 untuk bear kecik, akan sampai 3-5 hari bekerja (biasanye 3 hari da sampai), PosLaju +RM22 untuk Bear Besar, +RM10 untuk Bear Kecik, akan sampai 1 hari bekerja)
(COD: Seremban/Senawang/K.Pilah)
_________________________________________

Lelong Price: RM 75
SOLD OUT

jenis: bear berdiri
color: pink

bulu: hairly with rose design. (sangat fluffy)
size: 1meter
Retail Price: RM100.00/(exclude posting)

Clearance Price:RM85.00/(exclude posting) ______________________________________


SOLDOUT
Clearance Price: RM 32 (exclude posting)

jenis: bear berdiri
color: cream

bulu: soft hairly
size:50cm

Retail Price: RM35.00/(exclude posting) _______________________________________

Lelong Price: RM 35/each
(If Buy All 3 RM 100)


jenis: honey bee

color: pink, purple, yellow
bulu: tidak berbulu (sangat lembut)
size: 50cm

Retail Price: RM47.00/Each
Clearance Price: RM43.00/Each
______________________________________

how to order?
sms/call: 017-7999548
for more info
(Serius Buyer Only)

3 ulasan:

♣dya aien♣ berkata...

errrrrrrr..comelnya.. :)

heee..dya jalan2 kt cni.. :)

Juaini Juliet Jamaludin berkata...

aww. omel omel lah bear bear ni. :D

deezanne berkata...

comel n dorg cari owner... hehehe