Khamis, 14 April 2011

Lelong Abes Plushies n Teddy Bear

________________________________________
Lelong lagi dan lagi..
Kepada blogger yang nak buat contest kat blog tu and tercari2 hadiah ape yang menarik nak kasi kat paticipants.. mungkin korang bole try bg plushies n teddy bear. Betul2 harga runtuh ni.. memang x jumpe kat mana2 tempat/kedai/gerai plushies harga semurah ni.. ni sume barang baru bukan pre-loved, barang sangat berkualiti, bulu sangat lembut.. x rugi beli dan pasti puas hati..

(semua harga tidak termasuk kos pos, kos pos E-Parcel +RM7.50 untuk Bear besar, +RM5 untuk bear kecik, akan sampai 3-5 hari bekerja (biasanye 3 hari da sampai), PosLaju +RM22 untuk Bear Besar, +RM10 untuk Bear Kecik, akan sampai 1 hari bekerja)
(COD: Seremban/Senawang/K.Pilah)
_________________________________________

Lelong Price: RM 75
SOLD OUT

jenis: bear berdiri
color: pink

bulu: hairly with rose design. (sangat fluffy)
size: 1meter
Retail Price: RM100.00/(exclude posting)

Clearance Price:RM85.00/(exclude posting) ______________________________________


SOLDOUT
Clearance Price: RM 32 (exclude posting)

jenis: bear berdiri
color: cream

bulu: soft hairly
size:50cm

Retail Price: RM35.00/(exclude posting) _______________________________________

Lelong Price: RM 35/each
(If Buy All 3 RM 100)


jenis: honey bee

color: pink, purple, yellow
bulu: tidak berbulu (sangat lembut)
size: 50cm

Retail Price: RM47.00/Each
Clearance Price: RM43.00/Each
______________________________________

how to order?
sms/call: 017-7999548
for more info
(Serius Buyer Only)

Selasa, 5 April 2011

Sweet Love Story

dulu aku slalu tengok short love story ni.. short movie ni xde dialog pon.. tp tanpa dialog mereka masih boleh expressikan perasaan dorg.. movie ni mmg layan le.. sweet sangat hahaha.. untuk melayan perasaan anda sile watch video ni..


kalau korang perasan ade 1 iklan TM same mcm cite ni



mungkin TM dpt idea dr cite love story kat atas kot.. pape pon 2-2 aku suke